Forskellige slags gagball

23 July 2018 Anders Lundtang Hansen
Forskellige slags gagball

Kender du egentlig til de forskellige slags gagballs, der findes under fanen “sexlegetøj”?

Gagballs har ofte fået associationer til perverterede sexlege og outrerede tilstande i afsporede vittigheder, men det er et helt forkert ry, som det pirrende sexlegetøj har fået.

Der er en grund til, at der eksisterer så mange forskellige former for på gagballs på sexmarkedet, for mange, helt almindelige, mennesker finder en ultraintim og dejlig oplevelse ved at inddrage gagballs i seksuelle sammenhænge.

En gagball bliver ofte benyttet i dominerende sammenhænge, hvilket knytter sig til BDSM-universet, som vi for den uinformerede person kan berette, har at gøre med dominans fra ofte en part mod en anden.

Det er en helt almindelig del af den seksuelle akt, og mange mennesker – kvinder, mænd og alle derimellem – kan have frække fantasier om at bliver domineret af en eller flere part(er).

Men tilbage til det oprindelige spørgsmål: Hvor slags gagballs findes der?

Der findes mange forskellige afarter, men for at fortælle lidt om karaktertrækkene ved hovedgrupperne, kan vi berette følgende:

Den mest genkendelige, som nok er den, de fleste personer forbinder med en gagball, er den runde bold, der er placeret i munden med et seletøj, som holder den placeret i munden, hvilket forhindrer, at personen med bolden i munden kan snakke.

Seletøjet er et gennemgående element for gagballs, da der også for eksempel findes en spidergag, som har samme seletøj, men ligner en edderkop, ofte af metallisk materiale, der kommer ud af munden, hvor bolden ellers ville have været. Ved denne anordning er der lettere adgang til munden, men vedkommende med spidergagen har meget svært ved at kommunikere med ord via munden.

Der findes også en dildogag, der med samme seletøj i stedet for en bold har en dildo placeret i sig, som modparten så kan “udnytte”.

Dette var en lille overbliksartikel, men du kan blive meget klogere her: https://lovebuddy.dk/gagball-komplet-guide/